Astrologiset Huoneet

Huoneet astrologiassa kertovat ihmisen omasta kehityksestä läpi elämän syklien. Huoneita on 12 ja jokaisella on oma teemansa, elementtinsä ja luonnollisesti myös horoskooppimerkki.

Aurinkomerkkisi on sama kuin oma horoskooppisi. Jos olet esimerkiksi horoskoopiltasi leijona niin katso mihin huoneeseen aurinko sinulla sijoittuu. Aurinko paljastaa sinulle ison palan omaa tarkoitustasi ja mikä on osa oman elämäsi teemaa. Kuumerkkisi paljastaa sinulle lisää siitä miten prosessoit omat tunteesi, mutta mahdollisesti myös omasta äiti -suhteesta. Merkurius kertoo tavastasi kommunikoida ja niin edelleen.

Se missä huoneessa mikäkin planeetta on, kertoo sinulle sen planeetan teemojen vaikutuksesta sillä elämän osa-alueella. Jotkin huoneet saattavat olla kartallasi tyhjiä, mutta niillä on siitä huolimatta joku edustaja. Sinulla ei välttämättä ole ainuttakaan planeettaa leijonan merkissä mutta ehkä sinulla huone 10, joka edustaa uraa ja julkisivua on leijonan edustama, kertoo tämä jo paljon siitä miten etenet urallasi ja minkälainen ura sinua saattaa kiinnostaa.

Arkisin tapa tutkia, mikä elämän osa-alue on taivaankappaleiden kosmisessa kosketuksessa milläkin hetkellä on katsoa missä merkissä Kuu ja sisäplaneetat (Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus) ovat. Ulkoplaneetat (Uranus, Neptunus, Pluto) kertovat nekin jokapäiväisestä elämästä, mutta ennemminkin kollektiivisella tasolla sillä ne liikkuvat paljon hitaammin.

Esimerkiksi jos Merkurius on Oinaan merkissä, voi tämä aiheuttaa tulista ja impulsiivisempaa kommunikaatiota. Jos sinulla on Mars Oinaassa TAI Oinas huoneessa 7, voi tämä tulisuus näyttäytyä parisuhteissa sen ajan kun Merkurius on Oinaassa.

Lue lisää: Elätkö linjassa itsesi kanssa? Tutustu Human Designiin pohjautuviin itsetuntemuskursseihin.

Huoneet Astrologiassa

Kun luot itsellesi oman kartan esimerkiksi astro.comin palvelun kautta, huomaat,
että saat piirakan näköisen kartan, jolle asettuvat eri planeetat.

Toinen jokapäiväiseen arkeen sopiva tapa tutkia huoneita on seurata missä Kuu liikkuu. Erityisesti uusi kuu ja täysikuu ovat ajankohtia, jolloin saatamme tuntea Kuun vaikutuksen paljon voimakkaammin. Jos esimerkiksi täysikuu on Skorpioonin merkissä ja olet nousevalta merkiltäsi Skorpiooni, huomaat tämän täyden kuun vaikutuksen omassa minuudessa. (Nouseva merkki on aina huoneessa 1).

Lisää Kuun merkitysestä eri horoskooppimerkeissä voit lukea täältä.

Tiedätkö oman energiatyyppisi? - testaa ja syvennä ymmärrystä omia vahvuuksia ja toimintamalleja koskien.

Edellinen
Edellinen

Taivaankappaleiden liikkeet Porttien läpi

Seuraava
Seuraava

Human Design Virtapiirit