Human Design itsetuntemus-kurssi – tunnista vahvuutesi ja toimintamallisi

Human Design itsetuntemus-kurssi tarjoaa ainutlaatuisen ja selkeän kartan omaan itsetuntemukseen, paljastaen yksilölliset piirteemme, vahvuutemme ja haasteemme. Se avaa oven ymmärtämään intuitiota, kunnioittamaan erilaisuuttamme, integroimaan alitajuntaiset varjomme ja hyödyntämään täyttä potentiaaliamme. Luoden näin pohjan itsetuntemuksen kehittymiselle ja auttaen meitä löytämään syvemmän yhteyden omaan itseemme. Tutustu alta kurssivaihtoehtoihin tarkemmin.

Ihminen matkalla itsetuntemuksen äärelle labyrintin keskellä kulkien.

Mitä itsetuntemus tarkoittaa?

Hyvä itsetuntemus kertoo kyvystä tunnistaa, ymmärtää ja hyväksyä omat ajatukset, tunteet, tarpeet, vahvuudet ja heikkoudet. Se merkitsee tietoisuutta omista arvoista, uskomuksista ja elämäntavoitteista sekä kykyä toimia näiden pohjalta johdonmukaisesti ja autenttisesti. Hyvä itsetuntemus mahdollistaa terveen itseluottamuksen, vahvat ihmissuhteet ja kyvyn navigoida elämän haasteissa ja muutoksissa tasapainoisesti.

Valitse Itsetuntemus -kurssi Human Design Energiatyyppisi mukaan

Kun haluat astua syvemmälle itsetuntemuksen maailmaan ja oppia hyödyntämään omaa potentiaaliasi, Human Design -itsetuntemuskurssit tarjoavat sinulle siihen avaimet. Human Design -kurssien avulla parannat itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi, mikä puolestaan edistää sekä henkilökohtaista että ammatillista kehitystäsi.

Lue lisää:
Human Design Suomessa - energiatyypit ja oma kartta

Lyhytkurssit itsetuntemuksen kehittämiseen

Yksittäiset lyhytkurssit on suunniteltu sinulle, joka haluat tutustua tarkemmin omaan Human Design -energiatyyppiisi ja oppia käyttämään sitä tehokkaana itsetuntemuksen työkaluna. Nämä kurssit antavat sinulle yksityiskohtaista tietoa ja käytännön harjoituksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hyödyntämään omaa designiasi paremmin omassa elämässäsi.

Energiatyyppi Lyhytkursseissa ja Self-Care oppaista löydät keinoja yhdistää tämä tieto arkeen, meditaation, rutiineja sekä kirjoitustehtäviä, joita hyödyntää, jotta tieto todella integroituisi elämääsi.

Valitse Lyhytkurssi

1. Selvitä ensin oma energiatyyppisi täältä.

2. Liity uutiskirjeeni tilaajaksi, niin saat ilmaisen 20-sivuisen Kehokartan tulkintaoppaan, jonka avulla saat jo ensimmäisen kosketuksen omiin erityispiirteisiisi.

3. Tutustu sitten eri kursseihin ja löydä se, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseesi. Nämä kurssit ovat kevyitä, mutta kattavia videokursseja materiaaleineen, ja voit käydä ne läpi omaan tahtiisi.

Kurssin sisältämät itsetuntemuksen välineet ja harjoitukset

Kurssit auttavat sinua kuuntelemaan itseäsi oman energiatyyppisi avulla mm. seuraavasti

  • 10-minuutin meditaatioharjoitus Energiatyypillesi

  • Lukuisia kirjoitustehtäviä, jotka auttavat ymmärtämään Epä-Minän, Ominais-Elementin ja henkilökohtaisen rytmin

  • Opastettuja harjoituksia jaettuna seitsemälle päivälle

  • Apuja oman intuition kanssa linjassa elämisestä

  • Tietoa uupumuksen ja lepoon reagoimisen merkityksestä

  • Suositeltuja tapoja syödä, nukkua, työskennellä ja urheilla

  • Vuorovaikutuskeinoja muiden kanssa

  • Tasapainoisempi arki ja työelämä

Itsetuntemuksen pilarit -kurssi

Laajempi "Itsetuntemuksen pilarit" -kurssi tarjoaa sinulle syvällisemmän ymmärryksen sekä omasta että lähipiirisi Human Design -energiatyypeistä. Tämä kattava kurssi avaa sinulle näkymän eri energiatyyppeihin ja niiden välisiin vuorovaikutussuhteisiin, jotta voit soveltaa oppimaasi monipuolisesti niin työssäsi, ihmissuhteissasi kuin elämäsi eri osa-alueilla. Saat parhaan hyödyn, kun käytät tätä tietoa välineenä syvempään ymmärrykseen ja vuorovaikutukseen sekä oman että muiden ihmisten kanssa.

Tutustu Itsetuntemuksen pilarit - kurssikokonaisuuteen

Palautetta eri energiatyyppien sisäiseen maailmaan ja toimintamalleihin perehdyttävistä lyhytkursseista

“Kiitos paljon kurssista! Minun oli heti pakko silmäillä se nopeasti läpi  Ja kyllä niin tunnistin itseni tästä! Voisin kommentoida niin montaa eri kohtaa. Tämä on kyllä todella mielenkiintoista, ja avaa taas enemmän itsetuntemusta. Kiitos sinulle oikein paljon!”

“Pidin todella paljon selkeästä esittämistavastasi ja opettavaisesta tyylistäsi. Ensimmäisellä lukukerralla tuli jo monta ahaa-elämystä. Strategian kuvausta lukiessani saatoin kuulla mielessäni mieheni usein esittämän moitteen siitä, etten tiedota häntä riittävästi menemisistäni etukäteen. Hyvä muistutus ja huomio siitä, että tiedottaminen voi vähentää vastarintaa. Auktoriteetin kohdalla sain hyvin vahvistusta siihen, miksi pidän kompromissien tekemistä omalla kohdallani epäonnistumisena, mutta silti kannustan muita tekemään kompromisseja.”

“Olipas huikea kurssi, kun siinä oli niin paljon tuttua, myös niitä asioita, jotka näen mun kasvu/kehityskohtina. Mutta onpas se vaikeaa elää omannäköistä elämää, eikä ns. normien mukaista, muiden ”hyväksymää” elämää. Ja selkeästi tämä on se juurisyy, miksi olen ollut niin uupunut ollut viime vuosien aikana. Siksi haluan opiskella aihetta ja samalla myös itseäni enemmän!”

Itsetuntemuksen kehittäminen - miksi itsetuntemuksen matka on niin ratkaiseva?

Mutta miksi tämä itsetuntemuksen matka on niin ratkaiseva?

Intuition Hyväksyminen: Sielun Kielen Tulkinta

Oletko koskaan miettinyt intuitiosi kuiskausten ohjaavan askeliasi? Human Design purkaa intuition mystisen merkitysen ja paljastaa selkeästi kuinka intuitio puhuu jokaiselle yksilölle omalla tavallaan. Elämme maailmassa, joka pyrkii tekemään meistä kaikista samanlaisia, mutta evoluutiomme kannalta meille on tärkeämpää olla erilaisia. Emme tulleet tänne elämään niinkuin kaikki muut vaan edustamaan omaa yksilöllisyyttämme ja sitä kautta löytämään oman tarkoituksemme.

Aitouden Kunnioittaminen: Tie Itsetuntoon

Human Designin ydinajatuksena on kysymys siitä, että elämmekö linjassa oman itsemme kanssa? Human Designiin pohjautuvat itsetuntemus-kurssit auttavat ymmärtämään todellista luontoamme ja taipumuksiamme, jolloin pystymme kunnioittamaan itseämme johdonmukaisesti. Esimerkiksi, manifestoiva generaattori tai turhautunut generaattori voi löytää vapautuksen luopumalla siitä, mikä ei enää resonoi, luoden siten elämän täynnä tarkoitusta.

Varjojen Hyväksyminen: Itsetunnon Integrointi

Human Design toimii peilinä, heijastaen paitsi valoamme myös varjomme. Tunnustamalla ja integroimalla nämä piilotetut osat, aloitamme matkan itsemme hyväksyntään ja kohonneeseen itsetuntoon. Niille, joilla on esimerkiksi avoin identiteettikeskus tarkoittaa oman identiteetin vaihtelevuuden omaksuminen eri seurassa vapautta olla kuka tahansa ja milloin tahansa koska tälläisellä yksilöllä ei ole vain yhtä kiinteää elämänpolkua. Hyväksymällä tämän se ei ole enää häpeän lähde.

Itsensä hyväksyminen: Henkilö, jolla on hyvä itsetunto, tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja hyväksyy itsensä sellaisena kuin hän on. Oman Human Design kartta on tähän selkeä ja johdonmukainen opas. Tämä näkyy siinä, että et enää pyri jatkuvasti muuttamaan itseäsi tai olemaan joku muu, vaan arvostat itseäsi.

  1. Positiivinen ajattelu: Hyvällä itsetunnolla varustettu henkilö ajattelee positiivisesti itsestään ja omista kyvyistään. Hän näkee haasteet mahdollisuuksina kasvaa ja oppia uutta, eikä anna epäonnistumisille liikaa valtaa.

  2. Itsevarmuus: Henkilö, jolla on hyvä itsetunto, tuntee sisäistä varmuutta omista päätöksistään ja toimistaan. Hän uskaltaa asettaa omat rajansa ja puolustaa omia tarpeitaan, ilman tarvetta jatkuvasti hakea hyväksyntää muilta.

  3. Terveet ihmissuhteet: Hyvällä itsetunnolla varustettu henkilö valitsee terveitä ihmissuhteita, joissa hän tuntee itsensä arvostetuksi ja kunnioitetuksi. Hän osaa asettaa rajat ja kommunikoida tarpeistaan avoimesti.

  4. Menestys ja saavutukset: Hyvä itsetunto voi myös näkyä henkilön saavutuksissa ja menestyksessä elämässä. Itsevarmuus ja positiivinen ajattelu voivat kannustaa henkilöä tavoittelemaan omia unelmiaan ja ponnistelemaan niiden saavuttamiseksi.

Human Design Self Care -oppaat omannäköisen elämän tueksi

Kulkiessamme läpi elämän, varustettuina Human Designin viisaudella, aloitamme matkan itsetuntemuksen ja voimaantumisen polulla. Jokaisen paljastuksen myötä lähestymme yhä enemmän todellista itseämme, omaksuen lahjamme, navigoiden varjojamme ja manifestoiden unelmamme tinkimättömällä selkeydellä. Ota nämä palaset haltuun oman energiatyyppisi self-care oppaan tai tiiviin itsetuntemus-kurssin kautta.

Seuraava
Seuraava

Tunteiden säätely ja 3 erilaista tunneaaltoa