Human Design Virtapiirit

Jo päällisin puolin Human Design kartasta voi huomata sen mekaanisuuden. Kun tarkastelet aktiivisia portteja ja kanavia voit huomata, että moni niistä jakaa samoja teemoja. Nämä teemat voidaan tunnistaa virtapiirien (circuits) avulla, joille jokainen kanava ja portti asettuu.

Human Design Kanavien syvempi tarkoitus ja teema paljastuu virtapiireihin tutustumalla.

Virtapiirejä on 3 pääpiiriä, joiden alle sijoittuu alapiirejä sekä yksi kanava. Useimmat meistä ovat sekoitus kaikkia kolmea pääpiiriä tai vahvasti kahta eri, mutta toisilla voi selkeämmin nähdä yhden pääpiirin dominoivan kokonaiskuvaa. Nämä 3 pääpiiriä ovat: Individuaali, Heimo ja Kollektiivinen pääpiiri.

Human Design Circuits eli Virtapiirit

Individuaali Pääpiiri (Individual Circuit)

Individuaali pääpiiri erottuu joukosta ja sen energiassa on jotain uniikkia ja erilaista. Individuaalin pääpiirin omaavalla henkilöllä on omanlaisensa prosessi kaikessa mitä tämä tekee ja oikean yleisön edessä se inspiroi muita. Individuaali saattaa tehdä muiden hyväksi asioita, mutta se ei varsinaisesti koe kuuluvansa itse ryhmään. Tämän energian lahja on olla esimerkkinä jostain aivan uudenlaisesta. Tämän pääpiirin alle kuuluvat Tietävä, Keskittävä ja Integraatio virtapiirit.

Tietävä Virtapiiri (Knowing Circuit)

Kanavat ja Portit: 8-1, 2-14, 3-60, 12-22, 61-24, 43-23, 39-55, 38-28, 57-20

Nimensä mukaisesti tämä virtapiiri yksinkertaisesti vain tietää. Intuitiivinen piiri, joka kokee vahvasti omien tunteidensa ja impulssiensa johtavan oikeaan suuntaan. Saat vahvoja intuitiivisia viestejä ja kun uskallat luottaa niihin on sinun mahdollista toimia tämän energian kanssa. Aivan kuin sinua olisi joku korkeampi voima johdattamassa oikeaan suuntaan. Henkilöt, joilla on hyvin vähän tai ei ollenkaan tämän virtapiirin portteja ja kanavia saattavat kokea tälläisen energian käsittämättömäksi, mutta he keillä tätä on - he vain syvällä sisimmässään tietävät.

Keskittävä Virtapiiri (Centering Circuit)

Kanavat ja Portit: 10-34, 25-51

Tämän virtapiirin omaavan tulee ymmärtää miten omat halut ja kaipuut ovat yhteydessä itseä suurempaan voimaan. 10-34 johdattaa sinut oikein ihmisten ja kokemusten luokse, jotta sielusi voisi kokea juuri ne oikeat asiat, joita se on tänne tullut kokemaan. 25-51 oppii ymmärtämään, että se mitä tämän kuuluu ilmaista on odottamatonta, mutta sillä on tarkoitus. Tämän virtapiirin omaavat ovat osoittamassa muut kohti terveellisempää muutosta ja jos he eivät itse elä autenttisesti, he huomaavat melankolian ja yksinäisyyden valtaavan heidät. Keskittävä virtapiiri nimitys tulee sanoista: being able to be fully centered in life - olet elämän keskiössä, tässä ja nyt, läsnä.

Integraatio Virtapiiri (Integration Circuit)

Kanavat ja Portit: 10-57, 34-57, 10-20, 20-34

Tämä virtapiiri ei ole varsinaisesti olemassa vaan se on osa portteja, joilla on monta eri vastaporttia. Tämä rykelmä on ikäänkuin kokoelma kanavia, jotka eivät sopineet muiden virtapiirien alle. Vahvasti intuitiivinen ja tässä hetkessä läsnä oleva energia, joka pyrkii löytämään suuremman merkityksen elämälleen. Tämän virtapiirin henkilöt käyvät läpi muutosta ollakseen esimerkkeinä. Sen tavoitteena on olla yhteydessä muihin kollektiivisella tasolla, mutta ennen kaikkea löytää voima itsenäisyydestä. He ovat vahvasti omalla polullaan, kokemassa mitä on olla ihminen tässä ja nyt.

Heimo Pääpiiri (Tribal Circuit)

Tässä pääpiirissä elää tarve selviytyä. Tietoisuus menneestä auttaa muodostamaan heimon, joka on turvassa, menestyy ja voi hyvin. Kun sinulla on tämän pääpiirin portteja ja kanavia olet hyvin tietoinen muiden tarpeista ja mitä oma heimosi tarvitsee. Tärkeää on löytää tasapaino antamisen ja vastaanottamisen välille. Vaikka Heimo Pääpiirin teemoihin kuuluu läheisen yhteisön luominen ja perheenjäsenten sekä ystävien lähellä pitäminen niin jokaisen meistä siitä huolimatta on löydettävä myös paras tapa pitää huolta omasta itsestä. Heimo Pääpiirin alle kuuluvat Ego Virtapiiri ja Puolustus Virtapiiri.

Ego Virtapiiri (Ego Circuit)

Kanavat ja Portit: 21-45, 37-40, 19-49, 32-54, 26-44

Sydänkeskuksen johtama virtapiiri, joka pitää huolta resursseista, lupauksista, sopimuksista ja johtamisesta. Näiden arvojen kautta ego virtapiiri löytää parhaimman tavan palvella heimoaan. Tietoinen siitä mikä toimii ja mikä ei, miten olla vahvempi ja tehokkaampi sekä miten ryhmä voi parhaiten menestyä.

Puolustus Virtapiiri (Defense Circuit)

Kanavat ja Portit: 27-50, 6-59

Tällä virtapiirillä on yhteys solar plexuksesta, sakraalin kautta vaisto keskukseen, joka luo sille primäärisen lähtökohdan. Huolenpito, tuhoaminen, seksi, kitka ym. ovat tämän virtapiirin teemoja. Mitä tarvitaan, jotta voimme antaa toisille ja pitää toisista huolta? Tämän virtapiirin energia haluaa tunkeutua läpi toiseen ja olla yhtä. Tärkeää tunnistaa, että myös itse saa tarpeeksi eikä ainoastaan anna muille.

Kollektiivinen Pääpiiri (Collective Circuit)

Jos individuaali pääpiiri on erilainen, yksilö ja muista poikkeavalla polulla, heimo pääpiirille tärkeää on lähipiiri ja yhteisössä tekeminen - niin kollektiiviselle pääpiiri zoomaa tästä kaikesta vielä ulommas ja tarkastelee kumpaakin näkökantaa. Kollektiivisen pääpiirin tavoite on löytää hyöty aivan kaikille jakamalla se mitä on opittu, mitä ajattelet, jakaa kritiikki, mielipiteet mutta myös fantasiat ja uudet keksinnöt. Se on samalla menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Tämän Pääpiirin alle kuuluvat Aistiva ja Ymmärtävä Virtapiiri.

Aistiva Virtapiiri (Sensing Circuit)

Kanavat ja Portit: 64-47, 11-56, 33-13, 46-29, 42-53, 41-30, 35-36

Oppii menneestä ja sanoittaa elämää tarinoiden kautta. Käsittelee abstraktia informaatiota. Tämän virtapiirin on vain luotettava, että kun ajoitus on oikea niin ‘sinä vain tiedät’. Luova, taiteellinen, sensuelli ja herkästi ympäristöään aistiva virtapiiri joka inspiroi muita omalla mystisellä karismallaan.

Ymmärtävä Virtapiiri (Understanding Circuit)

Kanavat ja Portit: 63-4, 17-62, 31-7, 15-5, 9-52, 18-58, 48-16

Looginen, kokeileva, utelias ja datan sekä analyysien tekemisestä kiinnostunut tutkija. Miten asiat voidaan saada järjestykseen. Miten asioita voidaan ymmärtää paremmin ja miten voimme toteuttaa entistä täydellisemmin jonkin asian. Tälle virtapiirille on tärkeää kehittyä osaavana tekijänä, jotta se voi toteuttaa osansa kollektiivisesta kontribuutiosta.

Edellinen
Edellinen

Astrologiset Huoneet

Seuraava
Seuraava

Kehokartta Tarot