Pimennykset Human Designissa

Auringonpimennyksellä ja kuunpimennyksellä on monille esimerkiksi astrologian kautta tuttu merkitys, mutta mitä pimennykset tarkoittavat Human Designissa? Tässä artikkelissa käyn läpi pimennysten vaikutuksen Human Designin näkökulmasta.

Pimennykset eivät ole mitenkään epätavallisia tai harvinaisia sillä ne tapahtuvat muutaman kerran vuodessa. Tästä huolimatta pimennykset toimivat usein katalystinä muutokselle ja ne ovat voimakkaita tapahtumia. Human Designissa on aina kaksi porttia, jotka ovat pimennyksen vaikutuksen alaisena sen tapahtumahetkellä.

Pimennykset vievät meitä eteenpäin ja edesajavat muutosta. Kuunpimennyksessä Maa estää auringonvalon heijastumisen kuusta. Kuunpimennykset tapahtuvat aina täysikuun aikaan. Auringonpimennyksen aikana Kuu kulkee Maan ja Auringon välistä, näin hetkellisesti peittäen auringonvalon. Auringonpimennys tapahtuu aina uuden kuun aikaan.

Kuunpimennyksen aikana energia keskittyy sisäiseen maailmaasi kun taas auringonpimennyksen aikana tämä sisäinen minäsi joutuu kohtaamaan ulkoisen minäsi ja sinun on aika ottaa ohjat käsiisi ja mennä eteenpäin. Kun taas kuunpimennyksen aikana itsenäinen reflektio ja pohdiskelu on isommassa roolissa.

Human Designissa ne portit, joita pimennys koskettaa (Aurinko, Maa ja Kuu) ovat tärkeässä roolissa. Jokainen pimennys käynnistää jotakin tai vie jotain eteenpäin. Noin puolentoistavuoden ajan tästä pimennyksestä, aina kun mikä tahansa taivaankappale käy pimennyksessä aktivoituneen portin kohdalla, aktivoi se silloin pimennyksen teemoja uudelleen. Tällä on voimallisempi merkitys sinulle jos omalta kehokartaltasi löytyy nämä portit.

Pimennyksen aikana aktivoituu aina kaksi porttia. Kuu asettuu joko Auringon tai Maan kanssa samaan porttiin riippuen pimennyksestä, ei läsnä ole kolmea vaan ainoastaan kaksi porttia.

Tutustu pimennyksen aktivoimien porttien teemoihin, ja jos ne ovat omalla kartallasi niin pidä silmällä milloin ne aktivoituvat uudelleen pimennyksen jälkeen esimerkiksi Marsin, Venuksen tai Merkuriuksen toimesta. Voit lukea lisää siitä kuinka nopeasti mikäkin planeetta kulkee porttien läpi täältä.

Vaikka näillä porteilla on suuri merkitys siihen, millaista muutosta tulet pimennyksen aikana ja sen jälkeen käymään läpi niin on tärkeää muistaa, että kyseessä on loppujen lopuksi kuitenkin vain kaksi porttia. Nämä portit ovat hyvin pieni osa kehokarttaasi ja kokonaiskuvan huomioon ottaminen on aina tärkeää. Mikä on energiatyyppisi, missä keskuksessa nämä portit aktivoituvat sekä onko se sinulle avoin vai aktiivinen jne.

Tiedon ajankohtaisista transiiteista saat seuraamalla sosiaalista mediaani tai liittymällä uutiskirjeeni tilaajaksi!


Edellinen
Edellinen

Tunteiden säätely ja 3 erilaista tunneaaltoa

Seuraava
Seuraava

Merkuriuksen Perääntyminen