Manifestointi Human Designin mukaan

Kun huomaat, että elämässäsi on jotakin mitä et halua niin keskittymättä siihen sen enempää, huomaa miten tämä ajatus voi auttaa sinua selkeyttämään mitä se on mitä haluat sen sijaan.

Human Design nuolet ja manifestointi. Osoittaako alempi oikea nuoli vasemmalle vai oikealle sinun kehokartassasi?

Jokaisella meistä on kyky manifestoida asioita elämäämme. Tämä ei liity energiatyyppiin eli tätä ei tulisi ajatella, että vain Manifestoijat (Manifestors) ja Manifestoivat Rakentajat (Manifesting Generators) olisivat kykeneviä manifestointiin. Meistä jokainen on.

Se miten 2020 -luvulla puhumme manifestoinnista populaarikulttuurissa poikkeaa siitä, miten Human Designin kehittäjä Ra Uru Hu puhui manifestoinnista nimetessään eri energiatyypit. Siksi on tärkeää, että energiatyyppien nimiä ei ota kirjaimellisesti ja niiden puolesta lokeroi itseään.

Human Designissa on spesifejä ja epä-spesifejä manifestoijia. Tämä ajatus perustuu itseoppineen Human Design tulkitsijan Jenna Zoen näkemykseen. Human Designin perinteiset opit eivät tätä opeta, joten alla oleva teksti on tarkoitettu vain oman itsetutkiskelun välineeksi. Viralliset Human Design tahot ovat kritisoineet tätä ajattelutapaa ja todenneet, että tämä on väärä analyysi kehokartan neljännestä nuolesta.

Kun katsot kehokarttaasi, huomaat sen yläosassa neljä nuolta. Mihin oikeanpuoleinen alempi nuoli osoittaa sinulla? Jos se osoittaa oikealle olet epä-spesifi manifestoija ja jos se osoittaa vasemmalle olet spesifi manifestoija Zoen mukaan.

Spesifi manifestoija: Sinun on hyvä olla todella selkeä siitä mitä haluat. Voit mennä niin syvälle yksityiskohtiin kuin haluat. Kirjoita lista kaikesta siitä mitä haluaisit kutsua elämääsi. Esimerkiksi jos haluat löytää uuden asunnon voit listata tarkan neliömäärän, seinien värin, keittiön yksityiskohdat jne. listaa kaikki se minkä haluaisit tähän asuntoon, joka sinulle merkitsee paljon.

Epä-spesifi manifestoija: Sinulle on tärkeämpää antaa universumille ohjat. Keskity enemmän siihen mitä haluaisit tuntea. Mikä on se yleiskuva ja tunne haluamasi asian suhteen. Jos esimerkiksi haluat uuden asunnon niin sen sijaan, että tekisit yksityiskohtaisen listan kaikesta siitä mitä siellä on niin listaa 3-5 asiaa, jotka ovat sinulle ehdottomia ja listaa siihen alle, että minkälaisen tunteen tämä asia toisi sinulle. Jos haluat vaikka, että keittiössä olisi saari niin ehkä tunne, joka tästä kumpuaa on tilan tuoma helppous ja ehkä ystävien kanssa ruoan laittaminen.

Osoitti tämä nuoli vasemmalle tai oikealle, haluan kannustaa sinua kokeilemaan kumpaakin metodia eri tilanteissa. Vain kokeilemalla tiedät kumpi sopii sinulle paremmin sillä perinteisen ja lähteisiin perustuvien Human Design oppien mukaan tämä nuoli ei liity manifestointiin. Tämä kyseinen nuoli ennemminkin paljastaa meille yleisesti sen, että kuinka paljon meidän tulee olla kontrollissa jokapäiväisistä asioista ympäristössämme.

Kehokartassa on myös muita asioita, jotka kertovat meille näistä teemoista. Esimerkiksi portti 5 on rutiinien portti kun taas portti 15 on ääripäiden portti, portti 3 on kaaoksen portti. Näiden vaikutus kehokartalla myös antaa lisäväriä siihen, että kuinka hyödyllisiä jatkuvasti toistuvat rutiinit sinulle ovat vai olisiko sinulle parempi päästää irti välillä tiukoista ohjaksista?

Stimuloi alitajuntaasi kuvilla. Löydä esimerkkejä niistä asioista, joita haluat, jotta alitajuntasi voi uskoa, että ne ovat myös mahdollisia.

Päästä irti kontrollista tai tarpeesta päättää milloin jokin asia näyttäytyy elämässäsi. Anna universumin löytää oikea ajoitus sinun puolestasi.

Kuvittele miltä sinusta tuntuisi jos se asia jota haluat olisikin jo osa elämääsi? Tämä vinkki on minusta aina kuulostanut turhauttavalta, mutta se itseasiassa helpottaa oikeiden asioiden löytämistä luoksesi energeettisesti. Asia voi olla mikä vain ja siitä voi tulla todella hyvä tunne kun kuvittelet itsesi jo määränpäässä ja se voi myös motivoida sinua kulkemaan sitä kohti!

Edellinen
Edellinen

Kuun merkitys eri Horoskoopeissa

Seuraava
Seuraava

Täysin Avoimet Keskukset