Kuun merkitys eri Horoskoopeissa

Kuu kiertää läpi kaikki 12 horoskooppimerkkiä n. 28 päivän aikana. Kuu viettää arviolta kaksi ja puoli päivää jokaisessa merkissä ja antaa näin oman mausteensa kuhunkin päivään kuukauden aikana. Tällä tavoin myös määräytyy se, että missä merkissä Kuu on aina Uuden Kuun ja Täysikuun aikaan.

Kuu paljastaa meille mitä tarvitsemme, mitä koemme ja tunnemme. Tämä kirjoitus käsittelee Kuun Transiitteja läpi horoskooppimerkkien ja kuvaa sitä miltä tuntuu kun Kuu on esimerkiksi alkuviikosta Oinaassa, mutta parin päivän päästä Härän merkissä. Seuraamalla Kuuta pystyt järjestelemään omaa toimintaasi arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Lue alta jokaisesta horoskooppimerkistä kun se on Kuun aktivoima.

Kuu Oinaassa

Tunne: Innostus, palo, energisyys

Elementti: Tuli

Chakra: Juuri

Kun Kuu matkaa läpi Oinaan merkin saatamme kokea innostuneisuutta ja uusien alkujen mahdollisuuden. Tämä on hyvää aikaa liikunnalle tai muulle fyysiselle toiminnalle sillä tunteet voivat olla voimakkaita ja löytää tiensä myös sanaharkkaan. Mistä olet intohimoinen? Vie energiasi sinne. Vältä impulsiivisia päätöksiä, mutta muista pitää hauskaa.

Kuu Härässä

Tunne: Yltäkylläisyys

Elementti: Maa

Chakra: Sydän

Kuun ollessa Härän merkissä on aika tarjota itselle laatuaikaa. Lue mielenkiintoista kirjaa, vie itsesi hyvälle lounaalle tai ota aikaa self-carelle. Tunteiden puolesta tilanne ei ole yhtä poltteleva kuin Oinaassa vaan ennemminkin tahti on hitaampaa ja läsnäolo on helpompaa. Nauti omasta rutiinistasi ja vietä aikaa kotona. Kuinka hyvin pidät huolta omista perustarpeistasi?

Kuu Kaksosissa

Tunne: Uteliaisuus

Elementti: Ilma

Chakra: Kurkku

Ajatukset saattavat kulkea valonnopuedella, mutta niin luultavasti liikkuvat myös tunteet. Saatat olla yhdessä hetkessä yllättäen utelias ja sosiaalinen, mutta pian levoton ja todellisuudesta irrallaan. Hyödynnä ilman elementin luovuutta ja käytä tämä aika kirjoittamiseen, keskustelemiseen, tanssimiseen… mikä tahansa luova asia sinua kutsuu nyt, sillä kaipaat stimulaatiota. Ehkä vihdoin soitat ystävälle ja vaihdat kuulumiset kunnolla. Ole utelias sille mitä elämä tuo eteesi nyt!

Kuu Ravussa

Tunne: Rauha

Elementti: Vesi

Chakra: Kolmas Silmä

Mitä sisäinen lapsesi sinulle kertoo? Mitä hän haluaisi nyt tehdä? Tarvitsetko lepoa, kunnon suihkun vai ehkä halauksen? Ravun aikana saatamme herkistyä helpommin ja myös loukkaantua muiden sanoista. Ole kärsivällinen itsesi ja muiden kanssa. Tämä on hyvin parantavaa ja uudistavaa aikaa.

Kuu Leijonassa

Tunne: Optimismi

Elementti: Tuli

Chakra: Kolmas Silmä

Aika luoda, tehdä ja ilmaista itseäsi vapaasti. Saatat kokea olevasi innostunut ja täynnä rakkautta! Tunteesi saattavat tulla pintaan jopa dramaattisesti ja saatat kaivata enemmän huomiota kuin yleensä. Nauti siitä mitä elämä nyt antaa ja toteuta taiteellista puoltasi. Ympäröi itsesi ystävillä, jotka tiedät että he todella välittävät sinusta.

Kuu Neitsyessä

Tunne: Varautuneisuus

Elementti: Maa

Chakra: Kurkku

Neitsyt on analyyttinen ongelmanratkaisija. Olet tietoisempi yksityiskohdista ja löydät uusia näkökulmia tilanteisiin. Kritiikin ja torjunnan pelko voi kuitenkin olla pinnalla. Hyvää aikaa laittaa asiat järjestykseen ja nauttia elämän yksinkertaisista ja jokapäiväisistä asioista. Hyvä tilaisuus siivota ja käydä läpi se minkä on pitkän aikaa sivuuttanut ja laittanut taka-alalle.

Kuu Vaa’assa

Tunne: Rauha

Elementti: Ilma

Chakra: Sydän

Vaaka hakee harmoniaa kokonaisvaltaisesti. Saatamme tänä aikana olla herkempiä kuin yleensä. Koska Venus on Vaa’an hallitsija kuten Häränkin on tämä jälleen hyvää aikaa nauttia laadukkaasta ruoasta, merkityksellisistä keskusteluista ja taiteesta.Ole hetkessä ja anna rauhan täyttää koko olemuksesi.

Kuu Skorpioonissa

Tunne: Voima

Elementti: Vesi

Chakra: Solar Plexus

Tämä on loistavaa aikaa katsoa eri mysteerien syvyyksiin. Elämä saattaa tuntua intensiiviseltä ja haluamme ehkä salata omat tunteemme. Tämä on loistavaa aikaa varjotyöskentelylle, intiimiydelle ja keskustelulle, joka vie syvälle. Kateus saattaa nostaa päätään ja pelko siitä, että muut eivät hyväksy meitä voi nousta pinnalle.

Kuu Jousimiehessä

Tunne: Toiveikkuus

Elementti: Tuli

Chakra: Sakraali

Loistavaa aikaa mennä ulos ja viettää aikaa ystävien kanssa. Kokeile jotakin uutta mitä et ole aikaisemmin tehnyt! Elämä tuntuu kuin se olisi täynnä mahdollisuuksia. Tunteet saattavat heitellä pettymyksestä innostuneisuuteen, mutta onnistumme kuitenkin olemaan suoraviivaisia omassa kommunikoinnissa. Liikunta, nauraminen ja pienet seikkailut kuuluvat hetkeen kun Kuu on Jousimiehessä.

Kuu Kauriissa

Tunne: Vakava

Elementti: Maa

Chakra: Juuri

Hyvä tilaisuus vetäytyä ja viettää aikaa omissa oloissaan reflektoiden kaikkea sitä mitä on tapahtunut. Hyvää aikaa olla realistinen omista tavoitteistaan ja tulevaisuudesta sekä työstää tärkeitä projekteja. Saatat kokea olevasi varautunut ja tarvitset tilaa maadoittua sekä priorisoida mikä nyt on tärkeää.

Kuu Vesimiehessä

Tunne: Välinpitämättömyys

Elementti: Ilma

Chakra: Juuri

Seuraa intuitiotasi ja tee mikä tuntuu oikealta. Kuu Vesimiehessä on kiinnostunut uusista innovaatioista, teknologiasta ja tulevaisuudesta. Olosi on vapaa ja tämä on hyvää aikaa hakea vastauksia meditaatiosta. Kuu Vesimiehessä kannustaa olemaan sinut itsensä kanssa ja koet olevasi hyväksytty juuri sellaisena kuin olet. Anna jonkin uuden astua elämääsi.

Kuu Kaloissa

Tunne: Myötätunto

Elementti: Vesi

Chakra: Sakraali

Elämä tuntuu kuin unelta, olet herkkä ja on loistava tilaisuus levätä ja antaa oman itsensä uudistua. Olet avoimempi muiden tunteille kuten myös omillesi. Intuitiosi on vahva kuten myös yhteytesi omaan tunnemaailmaasi. Koet syvän yhteyden ympäristöösi ja muuhun maailmaan. Löydä tilaa myös surra ja anna itkun tapahtua, jos se on tullakseen. Löydä mistä olet kiitollinen nyt.

Edellinen
Edellinen

Kehokartta Tarot

Seuraava
Seuraava

Manifestointi Human Designin mukaan