Human Design ja Vanhemmuus

Voiko Human Designia hyödyntää lasten kasvatuksessa? Vastaus tähän on kyllä! Human Designin luoja, Ra Uru Hu myös sanoi, että nämä opit on tarkoitettu juurikin tulevaisuuden lapsille.


Mitä jos omat vanhempasi olisivat tienneet energiatyyppisi kun olit pieni? Mitä jos sinusta olisikin kasvatettu Manifestoija, joka oppii käsittelemään vihan tunnettaan jo nuoresta tai Kuvastaja, joka tiesi ottavansa maailman energioita vastaan kuin pesusieni jo pienestä pitäen?

Alta löydät tunnin mittaisen videon aiheesta, jossa keskustelen lasten kasvattamisesta Human Designin näkökulmasta. Puhumme muunmuassa perheiden välisestä dynamiikasta eri energiatyyppien kesken sekä lasten energiatyyppien strategian huomioimisesta.

Pohdimme myös aktiivisen ja avoimen tunnekeskuksen vaikutusta perheen kesken. Lopuksi puhumme vielä lapsen energiatasojen tukemisesta, oppimisesta ja ruokavaliosta. Kun tiedät lapsesi ideaalin ruokavalion, tuet hänen aivojensa kehitystä tai kun tiedät hänen vahvimman aistinsa, pystyt auttamaan häntä oppimaan tehokkaammin ja mielekkäämmin.


Tässä vielä lyhyesti vinkit kunkin eri energiatyypin huomioimiseen lapsena.

Rakentaja (Generator)

Anna hänen auttaa ja anna hänelle tilaa kuluttaa kaikki energia. Kun kysyt kyllä ja ei kysymyksiä, autat hänen sakraalikeskustaan navigoimaan ympäröivää maailmaa. Anna hänen tuoda esiin hänen turhautumisensa. Huomaa minkälaisia ääniä hän tekee, sillä ne kertovat paljon hänen mielialastaan. Kunnioita lapsesi omaa tahtia leikkiä ja tehdä.

Manifestoija (Manifestor)

Anna hänelle enemmän vapautta ja vähemmän kontrollia. Hänellä on hyvin ainutlaatuinen tapa toimia, älä vertaa sitä muihin. Anna hänelle tilaa itsensä ilmaisemiselle. Tiedota ja informoi häntä usein omista toimistasi tai mitä tapahtuu. Älä yritä supistaa hänen vihan tunnetaan vaan auta häntä kulkemaan sen läpi. Anna hänen kokeilla ensin itse ja auta vain kun hän kysyy apua. Muista kertoa hänelle, miksi hän tekee sinun elämästäsi niin erityistä.

Manifestoiva Rakentaja (Manifesting Generator)

Pidä hänet aktiivisena ja kiireisenä (etenkin, jos kartalla on portti 34). Suo hänelle tilaa tutkia omaa luovuutta ja kehittää sitä. Älä häiritse kun hänellä on ‘omat jutut’ kesken. Kun kysyt kyllä ja ei kysymyksiä, autat hänen sakraalikeskustaan navigoimaan ympäröivää maailmaa. Näytä, että on hyväksi myös välillä epäonnistua. Älä pakota häntä hidastamaan.

Kuvastaja (Reflector)

Luo lapsellesi tila, jossa ei ole paineita. Anna hänelle mahdollisuus yllättyä, luo turvallinen tila kokeilla uusia asioita ja kohdata uusia ihmisiä. Anna hänen puhua ajatuksensa ulos ilman painostusta tai kiirettä. Muistuta hänelle levon tarpeesta. Perehdy hänen profiilinsa linjoihin. Muista, että kuvastaja lapsesi käytös peilaa sinua. Älä pakota häntä vain yhteen muottiin vaan anna hänen muuntua alati, se on hänen suurin rikkautensa.

Tiennäyttäjä (Projector)

Tiennäyttäjä lastasi voit tukea kysymällä avoimia kysymyksiä. Muistuta, että hänen ei ole aina pakko jaksaa muiden tahdissa vaan hänellä on oma ainutlaatuinen tahtinsa. Kannusta häntä olemaan oma itsensä, älä palkitse vain tehdyistä saavutuksista. Suo hänelle tilaa tuoda myös katkeruus esille ja pohdi yhdessä mistä se voisi johtua. Näytä esimerkkiä miten levätä ja hidastaa. Anna hänelle mahdollisuus viettää kahdenkeskistä aikaa kanssasi, jolloin hän saa kokea jakamattoman huomiosi. Muista myös antaa hänelle kutsuja, joihin hän saa vastata myös ei.

Tämän oppaan avulla jatkat aiheeseen syventymistä. Human Design opas vanhemmalle on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää lastasi paremmin Human Designin avulla. E-kirja on täynnä vinkkejä arkeen, oli lapsesi sitten mitä Energiatyyppiä tahansa. Oppaaseen on sisällytetty kaikki olennainen tieto, jonka avulla voit tukea lapsesi kehitystä ja kasvua.


Edellinen
Edellinen

Merkuriuksen Perääntyminen

Seuraava
Seuraava

Taivaankappaleiden liikkeet Porttien läpi